Levykauppa  |  Kilpailu   |  Yritystiedot  |  Yhteystiedot  |  Palaute  |  Etusivulle

 

ISKELMÄLAULAJA ANNIKKI TÄHTI SIUNATTU HAUDAN LEPOON

19.6. poisnukkunut iskelmälaulaja Annikki Tähti siunattiin lähipiirin ympäröimänä ja pastori Matti Amnellin siunaamana viimeiseen lepoon Hietaniemen vanhassa kappelissa keskiviikkona 19.7. Uurna tullaan laskemaan Hietaniemen hautausmaan uurnalehtoon.

Lämminhenkisessä siunaustilaisuudessa mezzosopraano Essi Luttinen lauloi Kari Rydmanin teoksen Niin kaunis on maa, Tapio Tiitun urkusäestyksellä. Iskelmälaulaja Markus Allan esitti Annikki Tähden laulamana tutuksi tulleen Pieni sydän -kappaleen Pentti Lasasen ja Ari Hakulisen säestyksellä.

Vantaalaisessa hoivakodissa, jossa Annikki vietti viimeiset vuotensa, oli tallella laulajan kolme kultalevyä sekä hänen saamiaan tunnustuksia, kuten Suomen Tasavallan Presidentin myöntämä Suomen Leijonan Ritarikunnan ritarimerkin kunniakirja, Savonlinna-mitali ja Vantaa-palkinto. Nämä on tarkoitus saada yleisön nähtäville muistutuksena Annikki Tähden merkittävästä urasta.

Annikki Tähden puoliso ja heidän ainut lapsensa kuolivat jo vuosia sitten. Annikilla ei enää ollut lähisukulaisia, eikä häneltä jäänyt paljon omaisuutta. Annikin muusikkoystävät ovat avanneet muistotilin, jonne tallennetut varat käytetään hautakiven ja haudan ainaishoidon kustannusten kattamiseen. Muistamiset pyydetäänkin osoittamaan Annikki Tähden haudanhoito- ja muistokivitilille, jonka numero on:
FI59 5710 0420 4754 77.

© Turun Tähtituotanto Oy