FFCD 1079 Anneli Saaristo - Sinulle, sydämellä - 15 toivotuinta CD

Toivotuiummat Anneli Saariston laulut yhdellä levyllä.

 
Hinta / Price: 15,00

Määrä:

Add to basket
 

RAGCD006 Anneli Saaristo - Aleksis Kivi CD

Aleksis Kivi on Matti Rag Paanasen 9.11.2009 vietetyn 70-vuotispäivän, ja samalla Aleksis Kiven 175-v. juhlalevy, Paanasen sävellyksiä Aleksis Kiven runoihin. Laulut esittää Anneli Saaristo, ja muusikot ovat maan huippuja, Paroni Paakkunaisesta Henrik Otto Donneriin ja Lucjan Czaplinskiin. Kapellimestarina ja pianossa Rag Paananen itse. 68 minuuttia korkealaatuista 1984 äänitettyä konserttimusiikkia ensi kertaa levyllä, suoraan Yleisradion TV-elokuvan nauhoilta. Levyn painos on pieni, joten levystä tulee varmuudella keräilyharvinaisuus, ja aidon laulumusiikin uusi suomalainen klassikko

 
Hinta / Price: 20,00

Määrä:

Add to basket
 

FFCD 1076 Kirsi Tarvainen - Maailmannainen CD

Maailmannainen Carola musiikkiteatteriesityksemme on nyt levytetty ja näyttelijä Kirsi Tarvainen tulkitsee upeasti kaikki 22 laulua Maailmanmies-orkesterin säestyksellä. Mainittakoon, että 2.4.2014 Turun kaupunginteatterissa ensi-iltansa saanut musiikkiteatteriesitys jatkaa esiintymisiä loka-marraskuussa Turun Linnateatterissa.

 
Hinta / Price: 20,00

Määrä:

Add to basket
 

FFCD 1075 Kai Hyttinen - Kosketus CD

Täällä levyllä kohtaavat kolme vahvaa taiteilijapersoonaa: Kai "Kuju" Hyttinen, Rauno "Rane" Lehtinen ja Antti Hyvärinen. He kaikki ovat tehneet merkittävän uran suomalaisessa viihdemusiikkimaailmassa. Levy on omistettu edesmenneelle maestro Rauno Lehtiselle, jolle ominainen herkkyys ja ihmisläheinen ote kuvaavat myös tämän levyn tekijöitä. Levy on mielenkiintoinen kokonaisuus mestarisäveltäjä Rauno Lehtisen teoksista Antti Hyvärisen tyylinmukaisin sovituksin.

 
Hinta / Price: 20,00

Määrä:

Add to basket
 

FFCD 2014 The Original Hardway - How to Play the Blues CD

The Original Hardway!

 
Hinta / Price: 17,00

Määrä:

Add to basket
 

FFCD 2012 Sakke Kotilainen - Rakkauden joella CD

Helsinki-Pavin Tanssiorkesterikisa 2013 -kilpailussa Focus-orkesterinsa kanssa toiseksi sijoittunut Sakke Kotilainen on äänittänyt albumille tanssikansan jalan alle sopivia tunnelmabiisejä. Monipuolisen musiikkimiehen Jouni Lehtosen studiolla on syntynyt ehyt kokonaisuus, joka alkaa upeasti Lehtosen säveltämällä ja ]ari Valtasaaren sanoittamalla albumin nimibiisilla.

 
Hinta / Price: 17,00

Määrä:

Add to basket
 

Sointu 6014 Seminola - Kadoneita aarteita CD

ITÄMEREEN UPONNEET LEVYT LEVYTETTIIN UUDESTAAN! Levyllä kuullaan ennenkuulemattomia arkiston aarteita mm. Toivo Kärjen, Onni Laihasen, Martti Jäppilän, Kauko Käyhkön ja Harry Etelän sävel- ja sanoituskynistä alkuperäissovituksina! Marras-joulukuussa 1942 Pohjoismainen Sähkö Osakeyhtiö, PSO, teki Helsingissä levytyksiä, joissa orkesterina oli maineikas DALLAPÈ ja solisteina Georg Malmstèn, Usko Kantola ja Olavi Rahkonen. Levyn matriisit lähetettiin rahtilaivalla Saksaan puristettavaksi. Laiva kuitenkin upposi lasteineen. Näitä teoksia ei jostain syystä levytetty sen jälkeen uudelleen. Tamperelainen Kape Rüsterin perustama SEMINOLA-orkesteri, jolla on yhtä pitkät perinteet, kuin Dallapèllä, on tarttunut kappaleiden nuotteihin ja tallentanut ne legendaariselle SOINTU-levymerkille.

 
Hinta / Price: 17,00

Määrä:

Add to basket
 

FFCD 2010 Pia Arminen - Lasisydän, Ensirakkaus, Uni CD single

Musiikillisesti tällä singellä liikutaan jazzin ja bossanovan maastossa ja kappaleet ovat melodisen herkkiä tuotoksia. Kaikki kappaleet ovat Pian sävellyksiä ja sanoituksista vastaa pääosin Minna Moisanen. Orkesterissa soittavat Timo Kajamies, Timo Haanpää, Ari Ainasoja, Johan Ölander sekä vierailevina muusikkoina Rasmus Puranen ja Jaakko Martikainen.

 
Hinta / Price: 5,00

Määrä:

Add to basket
 

FFCD 1074 Aulis Kotaviita: Aurajoen vanhat lehmukset CD

Director Musices Aulis Kotaviita on turkulainen laulaja ja viihdyttäjä. Hänen kuuluisin levytyksensä lienee Turun surusilmä. Aulis Kotaviita on ollut mm. Uudenvuodenaaton Sointu-konserttien solistina lähes joka kerta ja aina yleisön valtavan suosion saattelemana. Vaikka Turku on Suomen vanhimpia kaupunkeja ja historiastaan erittäin rikas, on Turusta tehty lauluja suhteellisen vähän. Toki niitä on tehtykin, ja kukapa olisi niitä parempi tulkitsemaan kuin juuri turkulaisten oma Aulis Kotaviita. "Aurajoen vanhat lehmukset" on Aulis Kotaviidan ensimmäinen oma LP-levy. Se julkaistiin alunperin vuonna 1984 ja nyt ensimmäistä kertaa CD-muodossa. Tälle CD:lle on otettu mukaan myös 5 bonusraitaa, joista Lentävä hollantilainen on live-äänitys Sointu-konsertista vuodelta 2000. Levyn päättää Syvässä kellarissa, jossa nimensä mukaan mennään hämmästyttävän matalalle. - Aulis Kotaviidan levy on tervetullut ja erinomainen lahja sekä entisille että nykyisille turkulaisille.

 
Hinta / Price: 17,00

Määrä:

Add to basket
 

ULTRA U 202 King Drapes: Kortit on jaettu CD

Uusi albumi Kortit on jaettu jatkaa siitä, mihin edellinen Tulta hännän alla jäi. Uutukaisen biiseissä soitto soi hieman Agentsien ja Yölinnun hengessä, mutta rouheammalla otteella esitettynä. Mukana on myös Brian Setzerin inspiroimia rockabillyrootseja, jotka ovat suorastaan "standardeja".

 
Hinta / Price: 17,00

Määrä:

Add to basket
 

FFCD 2008 Super Sport - Puncture Repair Kit CD

Kokoonpanon jazzahtavaa iloittelua

 
Hinta / Price: 20,00

Määrä:

Add to basket
 

FFCD 2006 Sakke Kotilainen - Sakke Kotilainen CD single

Tanssilavojen suosikki Sakke Kotilaisen huippusingle

 
Hinta / Price: 5,00

Määrä:

Add to basket
 

GRFCD14 Anneli Saaristo - Kissan mieli CD

Anneli Saariston koskettava levy, joka häneen mukaansa jää hänen viimeisekseen. Muuttuuko kissan mieli?

 
Hinta / Price: 20,00

Määrä:

Add to basket
 

AMCD 1038 Markus Allan - Rio de la Plata CD

Tämän levyn runsaasta kahdestakymmenestä kappaleesta on puolet uutta tänä vuonna taltioitua argentinalaistyyppistä tangoa Markku Igonin ja Sven Nygårdin upein sovituksin. Markus Allanin ääni on säilynyt upeana ja hän laulaa kypsemmin kuin koskaan. Toinen puoli on laulajan 1970- ja 1980-lukujen uudelleen miksattuja parhaita tulkintoja. Mestarillinen äänitys ja masterointi ovat Robert de Godzinskyn käsialaa. Kansivihkon teksti on Aslak Allinniemen kirjoittama.

 
Hinta / Price: LOPPU

 

FFCD 1072 Ismo Kallio ja Aulis Kotaviita sekä Pentti Oskari Kankaan 7-seinähullua veljestä - Meksikon pikajuna 1 & 2 CD single

Kuuntele, onnistuuko vanhapiika vihdoikin saavuttamaan rakkauden vai meneekö onni taas ohi suun.
Ismo Kallio ja Aulis Kotaviita tulkitsevat kappaleet Jari Puhakan sovituksena ja Pentti Oskari Kankaan 7-seinähullun veljeksen säestyksellä.

 
Hinta / Price: LOPPU
 

FFCD 1071 Sebastian & Anri - Aamuaurinko CD single

TÄTÄ SUOMI TANSSII -LISTAN YKKÖNEN!!!
Vuoden 1993 tangokuninkaalta Sebastian Ahlgren ja hänen vaimonsa Anrin uusi yhteinen single on nimeltään Aamuaurinko. Kauniin kappaleen on säveltänyt Armas Palm, sanoittanut Make Lentonen ja sovittanut Pertti Haverinen. Aamuaurinko-duetollaan Sebastian ja Anri ovat halunneet juhlistaa 25 vuotta jatkunutta yhteiseloaan. Tavoitteena on, että Aamuaurinko kuuluu kohta kaikilla taajuuksilla ja kutsuu tanssiin yhdessä kevätauringon kanssa.

 
Hinta / Price: 5,00 (Emme toimita levyä laskulla)

Määrä:

Add to basket
 

SOINTU 6013 Jaska Mäkynen: Unto Monosen sävelin CD

Vuoden 1991 tangokuninkaan uudelle pitkäsoitolle on koottu poimintoja Unto Monosen laajasta tuotannosta. Mukana on tuttuja ikivihreitä ja harvinaisuuksia. Yllättävätkin sovitukset ovat Antti Hyvärisen käsialaa. Taustalla soittaa Sointu-orkesteri.

 
Hinta / Price: 20,00

Määrä:

Add to basket
 

SOINTU 6012 Risto Nevala: Usko Kempin sävelin CD

Vuoden 1989 tangokuninkaan uusi pitkäsoitto pitää sisällään poimintoja Usko Kempin laajasta tuotannosta. Mukana on tuttuja ikivihreitä ja harvinaisuuksia. Sovitukset ovat Antti Hyvärisen käsialaa. Taustalla soittaa Sointu-orkesteri.

 
Hinta / Price: 20,00

Määrä:

Add to basket
 

SOINTU 6010 Kari Piironen: Toivo Kärjen sävelin CD

Vuoden 1988 tangokuninkaan 10. pitkäsoitto pitää sisällään poimintoja Toivo Kärjen laajasta tuotannosta. Mukana on tuttuja ikivihreitä, harvinaisuuksia ja ensi kertaa levylle päässeitä kappaleita. Sovitukset ovat Antti Hyvärisen käsialaa. Taustalla soittaa Sointu-orkesteri.

 
Hinta / Price: 20,00

Määrä:

Add to basket
 

FFCD 2005 Magyar - Very super Old Men (V.S.O.M.) CD

1970-luvulta tutun proge-bändin uusi levy. Mukana uudelleentulkintoja vanhoista kappaleista ja uusia tyyliinsopivia teoksia. Soittajien kypsyminen kuuluu soitossa teknisenä taituruutena fiilistä unohtamatta.

 
Hinta / Price: 20,00

Määrä:

Add to basket
 

EMI 50999 633367 2 6 Dallapé: Jälleen soittaa Dallapé CD

Vuonna 1925 perustettu tanssiorkesteri Dallapé teki paluun.Dallapén uudeksi solistiksi on kiinnitetty Sami Saari. Vieraileva solistina on Topi Sorsakoski. Uusi orkesterinjohtaja ja kolmas solisti on oopperalaulaja Juha Hostikka. Heitä säestää vanhaan Dallapé-tyyliin iso ja tasokas 10-jäseninen orkesteri, jonka sydämellä soitettu musiikki on kunnianosoitus koko kansan tuntemalle Dallapé-soitannolle.

 
Hinta / Price: 15,00

Määrä:

Add to basket
 

EMI 50999 027840 2 1 Dallapé: Soittajan Sussu CD

Levyllä soivat kansan rakastamat ikivihreät kuten "Tammerkoski", "Sulle salaisuuden kertoa mä voisin" ja "Soittajan sussu"(Sweet Sue). Mukana myösToivo Kärjen ennenjulkaisemattomat helmet "Iltayö" ja "Tuulikki" Vexi Salmen uusilla teksteillä.

 
Hinta / Price: 20,00

Määrä:

Add to basket
 

ULTRA U 201 King Drapes: Tulta hännän alla CD

Suomenkielistä kipinää ja tulta

 

Määrä:

 

FFCD 2003 King Drapes: Haavanlehti / Kaupungin valot CD single

Suomenkielistä kipinää ja tulta

 
Hinta / Price: 5,00

Määrä:

Add to basket
 

FFCD 1069 Anneli Saaristo: Elämäni lauluja CD+DVD

Vahvan tulkitsijan helkeäsalpaavia ennen julkaisemattomia äänityksiä lähinnä 1980-luvulta. Mukana mm. Annelin ensiäänitykset vuodelta 1970 sekä maailman suurimman pop- ja jazzorkesteri The Metropole Orchestran kanssa tehtyjä äänityksiä.

"Levytykset vuosilta 1970-1995 uhkuvat tunnetta ja voimaa... dvd:llä voi kokea TV2:n taltioiman konsertin Näin jäätiin henkiin (1985), jonka intiimi väreily yltää kotisohvalle saakka... * * * * *" Ilkka (Juha Seitz 15.11.2010)

 
Hinta / Price: 26,00

Määrä:

Add to basket
 

FFCD 1068 Anneli Saaristo: Illusion CD single

Illusion on Aarno Ranisen sävellys, jolla Anneli Saaristo voitti "Menschen und Meer" -laulukilpailun Rostockissa vuonna 1985. Kappaletta ei ole koskaan levytetty suomeksi laulettuna, mutta tämä harvinaisuus löytyi Ylen arkistoista. Suomenkieliset sanat kappaleeseen on kirjoittanut Vexi Salmi. Sinkusta on otettu rajoitettu 200:n kappaleen numeroitu painos, josta 150 on yleisessä myynnissä.

 
Hinta / Price: 6,00

Määrä:

Add to basket
 

FFCD 1066 M.A.Numminen: Hiilen kiertokulku luonnossa - Kolets kretslopp i naturen CD

Tango Hiilen kiertokulku luonnossa on aikaisemmin julkaisematon Toivo Kärjen sävellys ja Reino Helismaan sanoitus vuodelta 1954. Julkaisun tarkoituksena on kerätä varoja luonnon hyväksi ja lisätä ihmisten tietoisuutta hiilen kiertokulun merkityksestä luonnossa ilmastonmuuoksen ja meidän kaikkien hyvinvoinnin kannalta. Siksi suurin osa julkaisun tuotosta menee Suomen luonnonsuojeluliiton työn tukemiseen.
Levyn muut myyjät näet lisätietoja paiketta painamalla.

 
Hinta / Price: 5,00 + lähetyskulut 1,00 € (Emme toimita levyä laskulla)

Määrä:

Add to basket
 

FFCD 1062 Matti Salminen - Lauluja Turusta CD

Tälle levylle Matti Salminen on koonnut kappaleita Lauluja Turusta-laulukirjasta. Säveltäjinä ovat mm. Usko Kemppi ja Pentti Viherluoto. Bonusraitana Turun Mikaelin kirkossa äänietty Jouluun portti aukaistaan, jossa on Ville Urposen urkusäestys. Muiden teosten sovituksista vastasi ja studio-orkesterin johtaja toimi Antti Hyvärinen.

 
Hinta / Price: 20,00 €

Määrä:

Add to basket
 

FFCD 1057 Anneli Saaristo - Uskalla rakastaa CD

Anneli Saaristo on monipuolinen taiteilija, väkevä, intohimoinen ja sensuelli laulujen tulkitsija. Kauan odotetun 40-vuotisjuhlalevyn Uskalla Rakastaa teokset muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta ovat aivan uutta Annelille sanoitettua ja sävellettyä musiikkia.

 
Hinta / Price: 17,00 €

Määrä:

Add to basket
 

FFCD 1051 Mart Sander & Swing Swindlers - Ruusuinen hetki CD

Virolainen, monille suomalaisille tuttu Mart Sander liittyi Olavi Virran, Henry Theelin, Reijo Kallion ja lukuisten muiden legendojen joukkoon kun hänen tuorein levynsä julkaistiin turkulaisella kuuluisalla Sointu-levymerkillä.

Levyllä 25 upeaa suomenkielistä Mart Sanderin, Kelli Uustanin, Annika Puuran ja Nele-Liis Vaiksoon tulkintaa. Taustalla soittaa suuri 9-henkinen orkesteri.

 
Hinta / Price: 20,00

Määrä:

Add to basket
 

FFCD 1046 Tulipunaruusut - Usko Kempin 100 vuotisjuhlalevy CD

Suuren kulttuuripersoonan Usko Kempin syntymän 100 vuotisjuhlan kunniaksi olemme taltioineet mestarin tunnetuimpia-, sekä merkittävän harvinaisia iskusävelmiä Pentti Lasasen perinteiseen tyyliin sovittamina. Vieno Kekkonen, Risto Nevala, Pekka Harmovaara sekä ankkurina Matti Salminen tulkitsevat asiantuntevasti nämä teokset Taustalla soittaa tietysti perinteinen SOINTU-orkesteri. Levyllä on 18 Kempin sävellystä tai sanoitusta.

 
Hinta / Price: 17,00 €

Määrä:

Add to basket
 

FFCD 1042 Pentti Viherluodon suosittuja iskusäveliä - Laitakadun hämärässä CD

Mitä seuraa, kun Miljoonasade, M.A. Numminen, Pauli Hanhiniemi ja 15 muuta artistia esittävät tyylillään Pentti Viherluodon unohtumattomia sävellyksiä.
Siitä seuraa nautittavaa ja mielenkiintoista musiikkia hyvin moneen makuun. Välillä perinteitä vaalien, mutta oma näkemys päällimmäisenä. Katso tarkemmat tiedot esittäjistä ja kappaleista.

 
Hinta / Price: 17,00 €

Määrä:

Add to basket
 

FFCD 1039 Karelia-puhallinorkesteri - VENÄLÄISIÄ VALSSEJA CD

Historiallisen Sointu-levymerkin upea uudelleenavaus!
Turkulaisen, vuodesta 1938 vuoteen 1956 toimineen Sointu levymerkin tuotanto jatkuu tällä upealla levyllä.
Karelia-puhallinorkesteria johtaa legendaarinen Ossi Runne.

 
Hinta / Price: 17,00 €

Määrä:

Add to basket
 

FFCD 1037 Annikki Tähti - 50 VUOTTA TÄHTENÄ SUOMESSA CD

Annikki Tähti on suomalaisessa populaarikulttuurissa, sen historiassa, yksi merkittävimmistä laulajattarista. 50-vuotisen uransa aikana on Annikkia totuttu näkemään ja hänen ainutlaatuista ääntään kuulemaan suomalaisten säveltäjien ja sanoittajien teosten tulkkina, swengaavia ulkolaisia sävellyksiä unohtamatta.

 
Hinta / Price: 17,00 €

Määrä:

Add to basket
 

FFCD 1031 Leo Luoto - HERRASMIESTEN YÖ CD

Monipuolista iskelmää Leo Luodon tyyliin. Vanhoja tuttuja mm. "Saat miehen kyyneliin", "Kauan" ja uusia raikkaita sävelmiä. Mukana myös Leon ja Marjorien duetto "Rajaton rakkaus".

 
Hinta / Price: 15,00 €

Määrä:

Add to basket
 

FFCD 1030 TULE TANSSIIN CD

Aulis Kotaviita ja Sointu orkesterin Lentävä hollantilainen on suora taltiointi Sointu konsertista 20.12.2000. Warsellin / Salon Pilkkimies sekä Hulkon / Piipon Wiipuri muistoissain ovat Auliksen ja Sointu yhtyeen levynauhoituksia tammikuulta 2001. Aulis Kotaviidan ja Kalevi Rothbergin orkesterin esittämä Turun surusilmä on nyt ensi kertaa CD levyllä. Mynämäkeläisen humppamestarin Hannu Verran ja tangokuningas (1988) Kari Piirosen laulut ovat heidän parhaita palojaan Turun Tähtituotannon aikaisemmilta levyiltä.

 
Hinta / Price: 15,00 €

Määrä:

Add to basket
 

FFCD 1001 Anneli Saaristo - LA DOLCE VITA CD

Annelin kultalevyä ( 25.000 kpl ) myytiin 80% kasetteina ja lp-levyinä. Nyt uusintapainos cd-levyinä sisältää vuoden 1989 Suomen euroviisuedustuskappaleen La Dolce Vita joka sijoittui seitsemänneksi Lausannessa. La Dolce Vitan lisäksi mm. Petri Laaksosen Äiti Maa. Tutustu levyn sisältöön!

 
Hinta / Price: 15,00 €

Määrä:

Add to basket
 

FFCD 1006 Kari Piironen - KUUMAT KIRJEET CD

Tangokuninkaan 1988 monipuolinen iskelmälevy, jossa viisi upeaa tangoa, Vikingarnaa ja muuta tanssimusiikkia. Vahvojen tulkitojensa ansiosta Kari on tanssipaikkojen suursuosikki.

 
Hinta / Price: 15,00 €

Määrä:

Add to basket
 

FFCD 1018 Kari Piironen - KUNINKAAN VUOSIKYMMEN CD

Kari Piirosen tangokuninkuuden kymmenvuotis juhlalevy, jonka hän omistaa musiikkinsa ystäville. Mukana uusien tanssikappaleiden lisäksi vanhoja yleisön suosikkeja kuten Hopeinen Kuu ja Yölintu.

 
Hinta / Price: 15,00 €

Määrä:

Add to basket
 

FFCD 1024 Sebastian - PELURI CD

Tämä levy on Sebastianin, vuoden 1993 tangokuninkaan uusi tuleminen.Pienen tauon jälkeen hän on löytänyt äänensä uudelleen. Lopputulos on hienoa kuultavaa. Ääni on tullut entistäkin mahtavammaksi. Levyn kaikki biisit ovat tanssikappaleita.

 
Hinta / Price: 15,00 €

Määrä:

Add to basket
 

FFCD 1015 Hannu Verta - SAMETTIORVOKKI CD

Tämä on seniorilaulaja Hannu Verran esikoislevy. Levyllä on yhdeksän tanssipaikoille ja iskelmämusiikin kuluttajille tarkoitettua Verran omaa sävellystä ja sanoitusta. Kaikki rehellistä iskelmää. Lisäksi levyllä on muutama käännösbiisi. Yhteensä 15 tanssittavaa iskelmää.

 
Hinta / Price: 15,00 €

Määrä:

Add to basket
 

Copyright (c) Turun Tähtituotanto Oy